Stipendejä

Tili-instituuttisäätiö jakaa stipendejä keväisin

Tili-instituuttisäätiö jakaa vuosittain stipendejä menestyneille korkeakoulujen ja ammattikorkeakoulujen laskenta-alan opiskelijoille. Opiskelijalla on mahdollisuus hakea 500 € ja 350 € suuruisia stipendejä.

Ensisijalla ovat ne opiskelijat, jotka ovat tehneet tutkielman tai opinnäytteen pk-yritysten taloushallinnosta tilitoimiston näkökulmasta, mutta myös muut taloushallinnon ja sen kehittämisen kannalta kiintoisat aiheet huomioidaan.

Stipendin hakeminen

Vapaamuotoisen stipendihakemuksen yhteystietoineen voi toimittaa Tili-instituuttisäätiölle huhtikuun loppuun mennessä sähköpostilla klt@taloushallintoliitto.fi. Liitä hakemukseen tutkielma/opinnäytetyö liitetiedostona tai linkkinä.

Stipendin saajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja antaa Kati Stenman puh. 09 6850 5750, kati.stenman@taloushallintoliitto.fi

Tili-instituuttisäätiö

Tili-instituuttisäätiö on Taloushallintoliiton vuonna 1980 perustama säätiö, jonka tarkoituksena on edistää laskentatoimen ja taloushallinnon kehittämistä sekä järjestää KLT–tutkintoa laskenta-alan ammattilaisille.

Säätiön toiminnassa vaikuttaa mm. verohallinnon, korkeakoulujen, elinkeinoelämän keskusjärjestöjen ja alan yritysten edustajia.