Kevään stipendihaku alkanut

Tili-instituuttisäätiö myöntää vuosittain stipendejä menestyneille taloushallinnon opiskelijoille, jotka ovat valmistumassa tai juuri valmistuneet korkeakoulusta tai ammattikorkeakoulusta.

Stipendin saajiksi ensisijalla ovat ne opiskelijat, jotka ovat tehneet tutkielman taloushallinnon kehittämisestä tai ovat käsitelleet tutkielmassaan tilitoimistotoimialaan liittyviä kysymyksiä.

Tili-instituuttisäätiön stipendin suuruus:

• ammattikorkeakoulun opinnäytetyöstä 350 €
  • pro gradusta 500 €

Toivon, että välität tämän uutisen mielestäsi ansioituneimmalle tutkielman laatineelle opiskelijalle.

Opiskelijalla on mahdollisuus hakea stipendiä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus yhteystietoineen 8.5.2018 mennessä Tili-instituuttisäätiölle sähköpostitse osoitteeseen: klt@taloushallintoliitto.fi Hakemukseen tulee liittää pro gradu tai tutkielma joko linkkinä tai liitetiedostona. Ilmoitamme stipendin saajille henkilökohtaisesti toukokuussa.

Lisätietoa stipendien hakemisesta:

Kati Stenman